@Champi
We werden hartelijk welkom geheten door een Nederlandse eigenaar kregen goede uitleg met ruime plaatsen.
Fijne camperplaats, vriendelijke eigenaren veel fiets mogelijkheden van natuur tot pretpark en stad. Wij vonden het hier heerlijk.
Mooie ruime plek en goed onderhouden alles ziet er netjes uit een vriendelijke eigenaar die dagelijks even vraagt of alles naar wens is tevens een mooi gebied om te fietsen. Stroom betaal je naar verbruik .
Fijne camperplaats in Westerwolde ziet er verzorgd uit. Alle voorzieningen zijn aanwezig stroom gaat via een zuil kan jezelf bepalen of je dat nodig hebt. De eigenaren voelen zich ook verantwoordelijk voor de gasten als er iets gebeurt. Toen er een ambulance kwam snelde ze zich naar de camperplaats om te kijken wat er aan de hand was. Later in de avond werden wij door de eigenaar opgehaald uit de SEH in Scheemda .
Werden vriendelijk ontvangen, ruime plekken we hebben 7 nachten heerlijk geslapen .
Een prachtige plek vorig jaar 2x gestaan. Veel fiets mogelijkheden om zowel te geocachen , langs het water te fietsen de polder en Bergen op zoom te bezoeken .Zeer vriendelijke eigenaren maar ook behulpzaam.
Mooie camperplaats in een boomgaard met goede voorzieningen, vriendelijke beheerders met uitgebreide landwinkel prachtig gebied om te fietsen .
We werden hartelijk welkom geheten door Bianca de eigenaresse zeer ruime plaatsen goede voorzieningen .
Mooie locatie aardige mensen die het beheren. Vanmorgen werd de NKC vlag en de campercontact vlag gehesen aan de nieuwe vlaggenmast.
Gezellige camping gastvrije bewoners je wordt hartelijk ontvangen. We zijn nu hier voor het zesde jaar. Fam Kaag
Zijn nu voor het derde jaar op de camping, je wordt vriendelijk ontvangen.
Hartelijk welkom geheten door de beheerder kregen uitleg over de voorzieningen en er lagen voldoende informatie over de regio alles ziet er picobello uit er staat zelfs vloeistof voor je chemisch toilet als je die geleegd hebt.
Goede camperplaats, ruime plekken, schoon, 8 toiletgroepen die schoon zijn. Vriendelijke beheerder, ligt mooi tussen Schiphol en Zandvoort, veel fiets mogelijkheden, we zijn er nu 2x geweest, maar komen zeker terug.
Vriendelijk ontvangst ruime plaatsen schoon sanitair en goede voorzieningen voor een camper.